• heel wat in huis

    heel wat in huis

Zoveel meer dan een dienst

Bijbeeld is gespecialiseerd in beeld, in welke vorm dan ook. Samen met onze medewerkers bieden wij u verschillende diensten aan waarbij wij het gesproken woord tot de verbeelding laten spreken. Waar het beeld het verhaal vertelt of juist het gesproken woord ondersteund.

Diensten waarmee wij onze medewerkers helpen bij het bouwen aan een nieuwe toekomst, een werkomgeving creëren die hen een ander beeld op het leven geeft.

Bijbeeld is u graag van dienst met:

Vormgeving

Een beeld dat past bij uw organisatie, een beeld dat het verhaal van uw organisatie ondersteunt en vertelt. Wij helpen u graag bij het vormgeven van een passende huisstijl waarmee u zich kunt onderscheiden, waarmee u kunt prikkelen en waarbij wij het beeld laten spreken.

 huisstijlen, logo’s, visitekaartjes, briefpapier, boeken, magazines, folders, flyers, posters, rolbanners, kaarten en uitnodigingen.
Websites

Uw website is het digitale visitekaartje van uw organisatie. Op uw website vertelt u wie u bent en wat u doet. Bijbeeld denkt met u mee over de vormgeving van u website maar neemt ook het onderhoud en het bouwen van uw website graag voor u uit handen.

Handling

Bijbeeld is u graag van dienst als het gaat om het verspreiden van uw boodschap. Het verpakken van uw maandelijks magazine of het inbinden van uw jaarverslag. Daarnaast doen wij diverse montage- en inpakwerkzaamheden.

 visitekaartjes, labels, magazines, menukaarten, uitnodigingen, nieuwsbrieven, folders en cursusmappen. Inbinden, verpakken, sorteren en adresseren.
Textieldruk

Door het gebruik van beeld op textiel ondersteunt u nog meer uw huisstijl. U draagt letterlijk uw boodschap of uw logo met uw mee. Niet alleen erg leuk maar ook nog eens erg doeltreffend.

 T-shirts, keycords, schorten, vesten, jassen, sweaters en tasjes.