• net even anders
  vormgeving en websites

  net even andersvormgeving en websites
 • net even anders
  handling

  net even andershandling
 • net even anders
  textieldruk

  net even anderstextieldruk

Welkom!

Een leerwerkplek die:

gemotiveerde mensen een steuntje in de rug biedt om aan hun toekomst te bouwen,

uw opdracht de tijd en aandacht geeft, waarmee u een bijdrage levert aan de toekomst van onze medewerkers,

de maatschappelijke waarde serieus neemt.

Niet iedereen is in de gelegenheid een goede plek te vinden of te creëren. Wij helpen gemotiveerde mensen, die fysiek, sociaal of maatschappelijk een steuntje in de rug nodig hebben, binnen een leeromgeving die plek voor zichzelf te vinden. Door uitwisseling van kennis en creativiteit worden anderen geholpen.


Onze diensten

vormgeving | websites | textieldruk | print | handling

Bijbeeld

Een inspirerende organisatie aan de rand van Apeldoorn; een plek waar werken en leren één geheel vormen. Bijbeeld werken wij aan de toekomst; de toekomst van onze medewerkers en die van onze klanten.

Bijbeeld werken wij gepassioneerd aan iedere opdracht. Elke opdracht krijgt onze volledige aandacht en is voor ons zoveel meer dan alleen een opdracht. Met uw opdracht draagt u bij aan de toekomst van onze medewerkers.

Net even anders

Bijbeeld vertegenwoordigt een maatschappelijke waarde, wij willen iets betekenen voor de medemens en willen naast het bouwen aan een toekomst ook een bijdrage leveren aan de toekomst van de kwetsbare burgers in Apeldoorn. Wij zijn ervoor mensen die een stap willen maken naar een nieuwe toekomst, voor hen die juist een steuntje in de rug nodig hebben en de draad weer op willen pakken.

Steuntje in de rug

Zoekt u een organisatie waarbij de maatschappelijke waarde een belangrijk speerpunt is? Waarbij u met het plaatsen van een opdracht niet alleen de aandacht krijgt die u verdient, maar waarbij u ook een bijdrage levert aan de maatschappij? Waarmee u mensen een steuntje in de rug kunt geven om aan hun toekomst te bouwen?

Bijbeeld, een organisatie waar wij, samen met u, van betekenis kunnen zijn.

Contact

Bijbeeld

Prins Willem-Alexanderlaan 1419
7312 GA Apeldoorn


: 055 - 539 47 77
: studio@bijbeeld.nl